Добродојдовте на WEB страната на Испитниот центар „АМД Кичево-Испитува“

За нас

Испитниот центар „АМД Кичево-Испитува“ врши организирање и спроведување на возачки испити за кандидат за возач и проверка на стручноста на возачите-инструктори за сите категории на возила на регионот на СВР Охрид, односно општините Охрид, Струга, Кичево и Дебар. Повеќе »
 

Резултати од одржани испити

Прегледи на резултати од спроведени испити издвоени по градови и тип на испит. ...


Повеќе »