За нас

Испитниот центар „АМД Кичево - Испитува“ - Охрид врши организирање и спроведување на возачки испит за кандидат за возач и проверка на стручноста на возачите-инструктори за сите категории на возила.

Испитниот центар „АМД Кичево - Испитува“ - Охрид го покрива регионот на СВР Охрид . Седиштето на испитниот центар е во Охрид, а пријавни места има во Охрид, Струга, Кичево и Дебар.